Buna dimineata cu „lamaie”!

Daca viata iti da lamai, fa-ti o limonada! Si daca tot ma simt bine, hai sa va las si voua un motiv muzical (folk) cu care imi „energizez” de vreo saptamana diminetile! P.S. Ca sa fiu insa, onest pana la capat, am ajuns la ei ascultand ingerii astia de fete cantand – Ana, Simi si Luin – www.youtube.com/watch?v=McKBU7umfb4 Andrei KIP IN TACI Surse imagini – Slabeste usor & Nera & Sinaxis]]>

7 răspunsuri la „Buna dimineata cu „lamaie”!”

  1. Este un gest foarte frumos sa saluti si pe cei pe care nu ii cunosti, dar tot te intalnesti zilnic cu ei. Cateodata un zambet are puterea de a schimba o zi intreaga. Continua tot asa… si celor care nu te saluta inapoi, tot le cade bine gestul tau. ;)

  2. nu pot sa uit cand am stat la camin in Franta; si la 3-4 noaptea cand toata lumea era super adormita tot saluta …deci intr-adevar, se pare ca nu e chiar asa greu :D

  3. Ascult 181kickin country.Este un post de radio american numai cu astfel de muzica. Este o muzica forte melodica ,cu voci si aranjamente orchestrale de exceptie.
    Pacat ca la noi nu este promovata mai de loc.As vrea sa conversez cu iubitori ai acestui gen de muzica,care la ei este o adevarata industrie.

  4. Country! Ahaaa, ce vremuri frumoase cand ascultam la CMT Shania Twain sau Kenny Rogers. O sa caut minunea asta despre care imi spui tu si o voi asculta. Mersi frumos!

Lasă un răspuns