Boxe active și alte produse de sonorizare pentru HoReCa

Dacă ai o afacere în domeniul HoReCa, cel mai probabil ai nevoie de servicii de sonorizare profesionale în mod constant. Pentru a menține costurile sub control, singura soluție este să investești în propriile echipamente profesionale, de exemplu amplificatoare și, după caz, microfoane, mixere etc. Fiecare boxă activă și orice alt echipament deținut trebuie să fie de foarte bună calitate, la nivel profesional, fără compromisuri. O abordare corectă a acestor aspecte se va resimți în mod pozitiv cu siguranță și la nivel de business.
Pentru restaurante, baruri, cafenele, fast-food-uri, cluburi, dar și săli de evenimente, hoteluri, pensiuni, moteluri și orice alte spații HoReCa, există o companie care pune la dispoziție nu doar produse profesionale de la cei mai cunoscuți producători de echipamente la nivel mondial, ci și echipe specializate pentru montaj, la cerere. Toți clienții Sound Stil primesc evident și consiliere profesională, astfel încât să facă mereu cele mai bune alegeri. Specialiștii le analizează tipul de business, se identifică împreună nevoile clare și mai apoi se propun soluții, opțiuni din care clientul va alege în funcție de preferințe și de buget.

Sound Stil este o companie românească înființată în anul 2001 care s-a dezvoltat de-a lungul timpului la nivel național, devenind una dintre cele mai mari firme din domeniul său. Astăzi, firma importă și distribuie echipamente de sonorizare, lumini și instrumente muzicale direct către clienți persoane juridice, dar și printr-o rețea amplă de dealeri, magazine specializate existente în diverse orașe din țară.
Participand la toate saloanele internationale de sunet si lumini compania noastra este in permanenta la curent cu ultimele noutati ce apar in domeniu oferind ulterior aceste produse pe piata romaneasca si implementand know how-ul de ultima ora”, explică cei de la Sound Stil. Toate produsele din oferta companiei sunt produse de actualitate, element foarte important într-un domeniu în care tehnologia progresează permanent, iar cerințele sunt tot mai exigente.
Cei care caută o boxa activă spre exemplu vor cu siguranță un produs de ultimă generație. În categoria de boxe active profesionale, pe website pot fi găsite multe modele. Este poate boxa activă MAG Z 350A, la preț excelent, alegerea potrivită pentru un anumit client? O va recomanda faptul că este o boxă activă versatilă pentru seturi mobile sau pentru instalații, cu puncte de prindere M10 și capabilitate de monitor de scenă. Peformanțele sonice foarte bune o fac să se numere printre produsele apreciate de mulți clienți, însă în funcție de fiecare caz se pot indentifica cele mai bune soluții alături de specialiști. Brandul MAG este foarte popular în țara noastră, iar Sound Stil este importator unic în România pentru aceste echipamente profesionale de sunet produse în Ucraina.
În ansamblu, cu stocuri disponibile în permanență și servicii profesionale inclusiv post vânzare (service în garanție și post garanție), Sound Stil poate fi un furnizor de încredere pentru orice afacere HoReCa, pentru o colaborare de durată. Pentru ca investiția în echipamente să fie pe termen lung, este bine să fie alese produse de ultimă generație, astfel încât uzura lor morală să fie cât mai îndepărtată, în ciuda evoluției rapide a tehnologiilor utilizate în domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*