Oare suntem SUPERMANi sau TITUSi STEELi cu totii?

Sal’tare Acum vreo 2 saptamani m-am intalnit cu cineva din blogosfera la un vin fiert si ne-a uitat Dumnezeu tot povestind de caum 4 ani cand lumea scriitorilor pe net era mai mica, mai naiva si parca mai domestica. Era parca un romatism din ala care se ia si inca nu aparusera faulturile si sariturile la jugulara nasoale de acum, pentru ca nici banii nu intervenisera atat de tare in ecuatie numita blog. Erau cativa din cei care faceau bani frumosi pe vremea aceea, cu Ad Sense-ul, insa banii din intern, de promovare, inca nu intrasera sa creeze dispute. De ce va povestesc acum despre toate aceste lucruri? Pentru ca am ramas cu ceva enigme si sunt tare curios ce raspunsuri aveti si voi dragilor.

Se da urmatoarea „reteta”. Am inceput blogul acum 5-6 ani si am ajuns acum (mai greu sau mai usor la un Page Rank 5 sau 6). Toata lumea stie ca am fost si un pic spammer, ca am avut si texte cu sex, ca mi-am folosit si farmecul personal sa obtin linkuri pe alte bloguri cu rank mai mare, ca am facut si abuz de mediile de socializare, parand cateodata un copil rasfatat care arunca cu jucarii si tot asa. Din toate acestea am ajuns acum sa am acest PR 5 sau 6. Sa zicem ca drumul nu ne intereseaza, asa cum bine zic si americanii, ca e bine sa nu stii cum a facut primul milion de dolari. Insa dupa acest moment ar fi bine sa nu pozam in MADONE VIRGINE. Nu am fost si nici nu cred ca ne putem transforma in unele. Plus ca si tu ca blogger si afaceristul american de care vorbeam mai sus, inca mancati din „activitatea murdara”. Asa ca ma intreb:
Oare nu esti ipocrit cand imi dai lectii de moralitate si corectitudine? Oare nu ti se pare nesimtire sa ceri un pret exorbitant (exorbitant inseamna 300 – 350 de euro) pentru un advertorial de 300 de cuvinte sau sau pentru un banner? Si nu in ultimul rand, „dragule/a VIRGIN/A IMACULAT/A”, nu te mai plange de marea masa de continut de sex in conditiile in care daca ma uit pe ANALYTICS-ul tau, jumatate din trafic il ai inca din cautarile pe „Nicoleta Luciu Sani Mari” si „Alina Plugaru Eros Show”! Andrei KIP IN TACI Sursa imaginii Supernatural Crime via Burli]]>

Comments

comments

  4 comments for “Oare suntem SUPERMANi sau TITUSi STEELi cu totii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *