De ce newsletter?!?

Draga Carolina trebuie sa iti spun ca nu sunt de acord cu tine. De ce? Simplu: Pentru ca in acest mod poti sa transmite mesajele exact asa cum vrei tu, in forme complexe Pentru ca odata intrat in „cutia postala” a omului, este ca si cum ai intra in dormitorul sau si mesajul tau e muuult mai usor de ajuns la sufletul omului. Pentru ca poti face face newsletter-ul atat de ispititor din punct de vedere vizual, cat nu se poate in nici un alt mod de promovare in on line. Sigur ca pe de alta parte este asa cum bine spune si Carolina. ca tot aplicand pentru diverse chestii, unii promoteri ne pacalesc cu abonarea si ne enervam pe ideea de newsletter-e. Insa solutia tot la noi sta. Ne chinuim sa ne dezabonam, oricat de greu ar fi si ne pastram alaturi acele newsletter-e pe care le placem. Eu unul sunt FAN NUMARUL 1 al newsletter-elor si am avut de-a lungul timpului suprize foarte placute de la unele site-uri pe care le citesc cu mare placere. Andrei KIP IN TACI Sursa imagine – Indigo-shop.ro]]>

Comments

comments

  6 comments for “De ce newsletter?!?

 1. carolina
  martie 1, 2013 at 4:45 pm

  si uite cum parerile sunt impartite. intotdeauna :D . Spor!

 2. artistu
  martie 1, 2013 at 10:21 pm

  Apropo de un newsletter fain, imi place muuult de tot cel de la ecomagazin.ro!

 3. artistu
  martie 4, 2013 at 9:24 am
 4. martie 8, 2013 at 3:37 pm

  Newsletterele pentru mine sunt ca si ziarul de dimineata. Iar daca cumva incep sa primesc din alea care nu m-am abonat ori unsubscribe ori spam. Si … gata.
  Drept e ca pentru unii newsletterele de la magazinele online sunt singurele la care se aboneaza si le primesc dar mai sunt o gramada de site-uri cu stiri sau informatii interesante din orice domeniu vrei care trimit si informatii de calitate.

 5. martie 1, 2017 at 1:16 pm

  eu prefer feed rss pe blogul personal (ex http://www.staupenet.ro/bloguri-parenting) imi este la indemana pe toate device-urile folosite si lasa o urma in google analytics :)

 6. artistu
  martie 2, 2017 at 10:35 pm

  Eu inca sunt de moda veche! :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *