Romania esti misto fai fata!

Turism Romania via Claudiu Gamulescu ruinele celei mai vechi abatii din Romania. Deci cu ate cuvinte domnu’ Ardeal are minuni multe, doar ca tre’ sa cautam adanc, ca „se lasa mai greu cucerit”, mai ceva ca o fata mare. Si nu lec fara sa va spun, ca ceea ce vad eu la Turism Romania imi place tare mult. E un blog aerisit, exact cum visam eu sa fac in tomana anului trecut. Doar ca „evenimentele plavute din viata mea” nu mi-au mai lasat timp sa realizez si asta. Tocmai de aceea acest blog isi face loc la mine in blog-roll si in reader. Spor la citit si la privit poze, ca aveti ce citi si ce vedea! Andrei… ;) KIP IN TACI]]>

Comments

comments

  7 comments for “Romania esti misto fai fata!

 1. Dany
  februarie 5, 2009 at 6:56 pm

  Foarte frumos :) Era timpul de aşa ceva, doar că…. tema nu îmi place deloc, dă senzaţia de blog free pe wordpress, în fine.
  Dany’s last blog post..Un pas înainte pentru blogosfera tânără – roblogfest 09

 2. februarie 5, 2009 at 9:11 pm

  corect,tema e de pe wordpress si e cam de porc…in rest cu turismul vom sta bine ca doar e doamna udrea sefa peste el…
  popescul’s last blog post..Remi Gaillard revine…

 3. februarie 5, 2009 at 9:20 pm

  Initiativa este buna, dar dupa cum spunea si Dany tema e naspa!
  Beta’s last blog post..Coding-ul nu este totul

 4. artistu
  februarie 5, 2009 at 11:23 pm

  @TOTI – pentru ca tema chiar este una FREE de WordPress. Insa hai sa nu ne luam de hainel omului si sa vedem ca are content cat nu gasim pe mai mult jumatate din blogosfera romana si de calitate nene! Las ca tema se face in 2-3 zile. Si daca stam sa ne incredem in coana Udrea, cred ca murim cu turismul in brate. ;)
  P.S. Vreau observatii legate de contiunutul blogului, lasati-ma cu tema ca nu asta e important! ;)

 5. Ada
  februarie 6, 2009 at 12:28 am

  Frumoase pozele de la abatie. Avem o tara superba, cu multe locuri nedescoperite. O sa studiez mai in amanunt bogul, este super util daca vrei sa faci un tur de tara. Informatii utile despre locatii din tara, dar si din alte parti le poti gasi pe http://www.weekendmaniac.ro , s-ar putea sa-ti placa ce vezi si pe acolo. Seara buna! :)
  Ada’s last blog post..Iar ne jucam

 6. Alinush
  februarie 6, 2009 at 2:23 am

  Sfat: schimba culoarea linkurilor in rosu. Nu se vad.

 7. artistu
  februarie 6, 2009 at 10:23 am

  @Ada – am mai trecut pe caolo, ca si eu sunt un plimbaretz maniac de uikend. Sigur ca in perioada asta le-am cam lasat mai usor, ca avem un bebe pe drum si nu ne mai putem misca la fel de usor!
  @Alinush – In albastru clasic de link vreau sa o schimb, dar mi-am prins urechile in fisierul ala STYLE.CSS si acu astept sa dau si eu de unul mai destept ca mine sa umble pe acolo! ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *