Bill Gates e somer ! Am o propunere de nou job pentru el ! ;))

Sal’tare
Na ca acu cica e clara treaba. Bill Gates nu mai e MICROSOFT. Acu e un mare FILANTROP. Sigur ca mereu cand zic cuvantul asta ma gandesc la filmul Filantropica si imi vine sa fac comparatie intre el si Dinica in filmul ala. šŸ˜€
Si totusi mai in gluma mai in serios ma gandesc daca nu cumva nenea asta ar fi bun sa intre in politica. Nu de alta dar cam asta e traseul milionarilor de genul lui. Oricine m-ar putea intreba simplu:
PAI SI DACA A FOST UN BUN MANAGER, CREZI CA VA FI SI UN BUN POLITICIAN ?
Pai su siguranta mai fratilor. Pentru ca si „fata” asta numita POLITICA, e doar un mod de a manageriza niste reactii, niste hotarari si niste decizii.
„Okey, pana aici toate bune si frumoase ! Dar se aplica aceleasi „legi” ca cele ale organizarilor financiare ?”
In principiu cred ca da. Pentru ca si aici vorbim de Investitii (capitalurile fiind de alte natura) si Profit (doar ca acesta nu se mai numara in bani, ci de cele mai multe ori in voturi de incredere) si mai presus de toate.
„Si totusi o necunoscuta exista ! Daca in afaceri poti taia si spanzura (in funtie de natura domeniului pe care lucrezi) aici iti trebuie si o anume agilitate in a negocia si a lua hotarari, fara a lovi foarte tare, pentru ca s-ar putea ca de unii dintre actualii dusmani sa ai nevoie, mai incolo, pe post de aliati.”
Pai ce sa zic. S-ar descurca, daca si-a lua echipa de consilieri care l-au ajutat la Microsoft ! Parerea mea (de bafitor pe marginea santului, la spart de seminte agricole) ! Si cam atat. Acu’ mingea e la voi.
Va pupa nenea fain, pe toti !
Andrei… šŸ˜‰
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

 1. S-ar potrivi cu Dinica pentru ca si nea’ Bill am inteles ca are daru de a spune cam cu aceeasi maiestrie replica „O mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste nimic!” šŸ™‚
  Cica nu e prea darnic

 2. tipul asta cam pe oriunde o sa ajunga o sa aiba succes
  singur sau nu!
  mai mult ca sigur ca il si merita!ce-i al lui e al lui!
  mi-aduc si acum aminte ce lume minunata mi se parea
  windows 3.1 si cum am dat fuga la pirati sa-mi iau windows xp pro in prima zi cind a aparut! šŸ™‚
  de cind a lasat microsoftul in seama unor indivizi
  nepriceputi s-a dus naibii cam tot si uite ce monstru a iesit:vista! šŸ˜‰

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*