„Balada soţului prins în flagrant”

Sal’tare Azi pe la noi prin birou a circulat o poezie tare faina, cu titlul scris in titlu Balada… si care suna cam asa: *** Draga mea, nu fi nervoasă, S-a-ntâmplat netam-nesam: Cu maşina înspre casă Prin furtună conduceam. Când deodat’ din şanţ apare Drept în faţa ochilor O… ceva, O… arătare, Şi-am frânat, să n-o omor. Era palidă şi trasă, Udă, plină de noroi Şi-am zis: “Hai, te iau acasă Să mănânci ceva la noi.” S-a spălat, i-am dat mâncare Şi-o camaşă, dar nu-i bai Era dintre cele care Tu nu le mai foloseai. I-am dat fusta de matasă Şi-un pulover galben-pai. Fi’ndcă te făceau cam grasă, Tu nu le mai foloseai. Rupţi, pantofii din picioare I-am schimbat, o bucurai! Cu acel model pe care Tu nu îl mai foloseai. Când să plece de la mine M-a-ntrebat pe-un ton şoptit: “Nu mai ai cumva, creştine, Şi-altceva nefolosit?!? *** Ziceti voi ca nu-i SUPER FUNNY. Intre timp unul din colegi a gasit si o strofa adaugata in timp de toti cei ce au citit-o: *** Iar eu i-am raspuns smerit: – Ba mai am, da-i “ruginit”! Si atuncea ea umila, voluntar s-a oferit: – Nu-ti fa griji crestine, draga Totul trebuie sa creasca Inclusiv de sta ascuns Si-i timid de-a se extinde. *** Hai ca si asta este de nota 10 cu felicitari! 😀

  • P.S.1. Apropo de nebunia asta, iata si niste reactii (comentarii) superbe la Fata aceea faina care poate atinge visele. Am ras bine de tot, pentru ca are un grup tare funny de comentatori domnisoara visatoare. Mersi Addicted!
  • P.S.2. Am gasit si cine este autorul acestei minuni – il cheama Viorel Vranceanu
  • P.S.3. Si daca vreti sa o auziti si cantata, il las pe Walter Ghicolescu sa va incante urechile! Sper ca v-a placut poezia si research-ul!
Andrei KIP IN TACI Surse imagini – Cuget liber & M.P.F.M. – Raluca Neagu]]>

5 răspunsuri la „„Balada soţului prins în flagrant””

  1. Cu drag. Daca pe mine ma amuza nu pot decat sa sper ca se vor amuza si pe altii, d-aia si postez chestii ce pot arunca un zambet pe fetisoara vizitatorilor. :)
    Zi placuta!

Lasă un răspuns