Avocat permis de lucru Israel, gata sa actioneze pentru tine

Permis de lucru Israel

permis de lucru Israel

Israelul este un stat cu reguli stricte, fiindca acestea sunt impuse de conjunctura. Exista multi romani raspanditi in lumea intreaga care lucreaza fara forme legale din mai multe motive. Dar acest procedeu este riscant din multe puncte de vedere si multi isi doresc permis de lucru in Israel.

Permis de lucru Israel pentru tine

Pe de o parte, oamenii evita angajarea legala, sa nu plateasca impozitele. Iar pe de alta parte angajatorii nu sunt dispusi sa se incarce cu un numar mai mare de angajati.

Oamenii se pot accidenta in timpul programului de lucru si neavand contract de munca, se intelege ca angajatorul nu poate fi tras la raspundere. In cazul accidentarii la locul de munca al unui salariat care lucreaza legal, situatia se schimba. El are dreptul la concediu medical si poate primi si despagubiri, daca angajatorul a tratat cu superficialitate asigurarea securitatii la locul de munca.

Un permis de lucru Israel se obtine greu, de aceea oamenii declara ca au venit in tara respectiva in scop turistic, dar ei lucreaza. In afara faptului ca munca la negru inseamna privarea persoanei respective de multe drepturi, ea este si ilegala si poate atrage sanctionarea ambelor parti implicate in ilegalitate.

Este greu sa lucrezi ilegal si sa fii prins in tara ta, dar sa te afli intr-un stat strain. Se intelege ca incalcarea legilor iti poate aduce inchisoarea sau expulzarea si interdictia de a mai vizita tara respectiva.

Am discutat cu oameni care au lucrat ilegal in Israel si mi-au marturisit sincer ca au ramas cu traume, fiindca este cumplit sa ai o viata de fugar. Chiar si cand se duceau la piata se temeau sa nu fie retinuti de politie si situatia lor sa se complice.

Ce poate face un roman care isi doreste permis de lucru in aceasta tara?

Sa solicite serviciile celui mai bun avocat permis de lucru Israel care este un roman de-al nostru si se numeste Samy Ilie.

Inainte de a ajunge in acesta tara este bine sa soliciti consultanta acestui profesionist. De ce? Fiindca are expertiza necesara sa iti ofere informatii de natura juridica. Samy Ilie este omul care a detinut multe functii importante in Israel, roluri atribuite de catre statul care l-a adoptat. Cum asa? Fiindca avocatul roman este bine pregatit profesional si de incredere.

Iata ce il recomanda pe Samy Ilie sa rezolve probleme complicate sau simple ale romanilor, evreilor si europenilor care ii solicita serviciile:

  1. Conducerea unei echipe de procurori bine pregatiti profesional si exigenti si indeplinirea misiunii trasate.
  2. Asigurarea securitatii unui teritoriu problematic si a milioane de israelieni.
  3. Rezolvarea unor anchete ce pareau imposibil de elucidat.
  4. Colaborarea cu politia pentru prinderea unor infractori periculosi si a unor persoane care au atentat la securitatea statului.
  5. Cunoasterea perfecta a legilor.
  6. Capacitatea de comunicare nuantata in limbile: romana, engleza si ebraica.
  7. Succesele obtinute in fata a numeroase si diverse instante. Samy Ilie te poate apara in procese civile, in anchete ale politiei si razboaie penale, in litigii financiare si in rezolvarea multor probleme pe care le-ai putea avea in Israel.

Discutand cu maestrul inainte de a ajunge in Israel

… stii exact de ce ai nevoie sa obtii permisul de munca si Samy Ilie se implica direct ca tu sa lucrezi legal in aceasta tara. In plus, tot la el poti apela, daca doresti sa iti cumperi o casa sau un teren si doresti si infiintarea unei afaceri.

Colaborarea cu acest avocat stralucit te asigura ca nu vei avea probleme de nici un fel. Si in cazul in care ti se retine permisul de conducere, el intreprinde toate demersurile sa il redobandesti.

Analizand atent functiile detinute, evaluarile romanilor si succesele profesionale, esti tentat sa crezi ca onorariul lui Samy Ilie este mare si ca accesul la serviciile sale este foarte dificil. Aceste supozitii nu sunt deloc adevarate, fiindca orice roman poate solicita serviciile lui Samy Ilie, datele sale de contact fiind disponibile pe site-ul firmei sale de avocatura.

Mai mult de-atat exista si un formular online usor de completat cu datele personale si cu un rezumat al problemei si usor de trimis, la care vei primi raspuns repede.

Exista o reprezentanta a firmei si in Bucuresti ca sa nu pleci fara lectii facute din Romania.

Samy Ilie va fi sprijinul tau acolo, departe, intr-o tara a carei limba nu o stii si in care ai nevoie de un ghid, sa nu incalci legile.

Nu te duce niciunde in lume fara permis de sedere in tara respectiva si fara permis de lucru. Fiindca dintr-un om onest, care isi doreste sa munceasca, poti ajunge repede un infractor.

Samy Ilie te poate ajuta sa obtii si cetatenia israeliana si sa devii curand un om de afaceri renumit in aceasta tara, daca iti doresti acest lucru.

Romanii sunt norocosi ca au un conational care le sta la dispozitie si care le apara drepturile cu toata priceperea si energia lui.

Poate ca nu ti se pare grav sa stai clandestin intr-o tara, sa lucrezi fara forme legale, dar te poti trezi in arest, iar inchisoarea intr-o tara straina este traumatizanta.

Ai plecat sa lucrezi intr-o tara straina, sa te realizezi? Atunci straduieste-te sa fii harnic si cinstit si conationalii sa fie vorbiti de bine datorita tie!

Respecta legea, sa fii respectat si sa ai toate drepturile!

Fii si tu ca Samy Ilie, cel mai bun in domeniul tau de activitate, fiindca valoarea unui om tranziteaza originea acestuia!

Samy Ilie reprezinta o recomandare pentru romani prin numele sau integru, prin munca de calitate premium pe care o depune si prin felul in care militeaza pentru respectarea legilor si a drepturilor omului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*