parenting

2016 #parenting – Bilant, 2017 #parenting – Sperante

Cum a fost 2016 pe parte de parenting? Cred ca intr-un singur cuvant INTENS. Sigur ca mare parte din acest „intens” se datoreaza baietilor mei agitati si plini de idei. Si desi cateodata imi vine sa le spun HAI MA TATI, MAI LASATI-MA SI PE MINE SA LENEVESC, parca un resort din mine ma arunca un pas mai in fata si imi spune

„Nu spune NU. Acum e perioada lor cea mai frumoasa si acum se aduna amintirile care vor dura o viata”. Si desi nu am mai scris la fel de des in Jurnal de Tatic, asa nu se datoreaza faptului ca am petrecut mai putin timp cu ei, ci mai mult. Si am preferat mai mult sa experimentez chestii noi, decat sa povestesc pe blog despre ei.

E bine sau nu pe parte de #parenting sa dam cu SHARE?

Sigur ca (pe de o parte) mi-am dat seama ca nu e chiar bine. Pentru ca nepunand pe „hartia virtuala” ganduri, nu imi pot da seama de greselile pe care le fac sau de anumite aspecte ale jocurilor cu ei si de cum arata respectivele intamplari prin prisma lor.

2016 a fost si anul cand m-am reintalnit mai des cu blogosfera de „mamici” (adica de #parenting), in care usor, usor incep sa isi faca apritia si tatici. Si ma bucur ca in 2016 am reusit sa particip si la doua superbe evenimente dedicate copiilor.

Aaa si era sa uit. Am avut parte in acest an de 3 excursii superbe cu dragii mei: Vulcanii Noroiosi, Navodari si Olanesti. Si din toate am ramas cu niste poze superbe, niste timp pretios petrecut in patru si mai ales niste amintiri de nesters.

Ce sper de la 2017 pe parenting?

Sa fie macar la fel de intens. Sa fim macar la fel de sanatosi. Sa nu se lenevasca resortul acela care ma arunca in mijlocul jocurilor mititeilor mei si sa nu ma lase sa stau locului. In acelasi timp sper ca articolele despre parenting, copii, etc sa se inmulteasca. Si nu pentru a ma putea lauda cat sunt eu de special, ci pentru a ne putea ajuta pe noi si pentru a putea fi si exemplu pentru cei ce vin din urma.

In acealasi timp imi doresc sa revad cat mai des blogesfera de parinti si blogosfera RO din ce in ce mai des. Si daca tot vorbeam de excursii la finalul paragrafului cu 2016, mi-as dori sa pot iesi in 2017 prima data cu toata familia peste hotare, si mai apoi sa ma intorc in dragii mei Bucegi cu toata familia, mai apoi sa miros putin Fagaras (tot in 4) si (probabil cea mai mare dorinta) sa ajung in Delta Dunarii.

Hai ca nu suna chiar atat ce rau planurile pentru anul viitor. An Nou fericit tuturor, plin de impliniri si muuulta sanatate tuturor!

Andrei
KIP IN TACI

parenting

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*